Інші солодощіВипічка і Десерти

Бананові млинці на молоці

Дуже смачні й зовсім не жирні бананові млинці (панкейки). Солодкі, пишні й ароматні бананові млинці на сніданок!

Інгредієнти:

  • Банан 1 штука
  • Молоко 400 мілілітрів
  • Яйця 2 штуки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Борошно 350 грамів
  • Сода 1 чайна ложка
  • Лимонна кислота 0,5 чайної ложки
  • Олія рослинна 3-4 столові ложки

Приготування:

  1. Очищений банан подрібнюємо занурювальним блендером.
  2. У чашку наливаємо тепле молоко, додаємо яйця, сіль і цукор. Добре перемішуємо.
  3. Додаємо бананове пюре. Перемішуємо.
  4. Додаємо в борошно соду і лимонну кислоту. Просіваємо борошно частинами до рідкої основи тіста і перемішуємо.
  5. У тісто додаємо рослинну олію. Перемішуємо.
  6. Тісто буде досить густим.
  7. Сковороду добре розігріваємо без олії. Викладаємо тісто на сковороду столовою ложкою. Смажимо млинці на середньому вогні.
  8. При появі пухирців на поверхні, млинці перевертаємо.
  9. З кожного боку смажимо приблизно по 2-3 хвилини.
  10. Бананові млинці на молоці виходять зовсім не жирними й дуже пишними всередині.
  11. Додаємо варення, мед або будь-який сироп — все, що подобається.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пишні гарбузові оладки з яблуком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close