АмериканськаВипічка і ДесертиКухні світуТістечка

Американські тістечка Вупі Пай

Приготуємо традиційні американські шоколадні тістечка Вупі Пай.

Варто тільки один раз спробувати їх, як закохуєшся в них з першого укусу. М’які й пористі бісквітні коржі в поєднанні зі збитими вершками — спокуса для любителів ласощів.

Можна злегка присипати тістечка цукровою пудрою. Така випічка — ідеальний варіант десерту до чаю або кави.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне 130 грамів
  • Яйця курячі 1 штука
  • Масло вершкове 80 грамів
  • Пудра цукрова 100 грамів
  • Какао-порошок 3 столові ложки
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Розпушувач тіста 1 чайна ложка
  • Ванілін 1 щіпка

Для крему:

  • Вершки жирністю 35% 150 мілілітрів
  • Пудра цукрова 4 столові ложки

Приготування:

  1. Спочатку потрібно приготувати тісто.
  2. У миску просіяти борошно, какао, розпушувач тіста і ванілін. Суміш добре перемішати.
  3. До розм’якшеного вершкового масла додати цукрову пудру.
  4. Розтерти масу до м’якого пишного стану. Додати яйце.
  5. Все ретельно розтерти.
  6. До вершково-яєчної суміші поперемінно частинами додавати молоко і суху борошняну суміш.
  7. Розмішати тісто до однорідного стану.
  8. За допомогою ложки або кондитерського мішка викласти тісто на деко, вистелений папером для випічки, змащений маслом, у формі невеликих круглих коржів.
  9. Поставити деко в духовку, розігріту до температури 180 °C, і випікати протягом 15-20 хвилин. Коржі при випіканні збільшаться в розмірі.
  10. Поки коржі охолоджуються, потрібно приготувати крем.
  11. Для цього збити вершки з цукровою пудрою в густу піну.
  12. Викласти крем на один корж, накрити іншим і злегка притиснути. При подачі тістечка можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тістечка з білим шоколадом і ірисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close