СтаттіЩо приготувати?

По-новому: 3 класних рецептів грінок

Підсмажений хліб в поєднанні з різними інгредієнтами припаде до душі будь-якому гурману. Ті, хто любить солодке, можуть їсти грінки як окрему страву на сніданок або на десерт, а ті, хто вважає за краще щось пікантне або солоне, оцінять грінки як закуску до супу або пива. Ми підібрали для вас кілька цікавих рецептів, які ви зможете приготувати в будь-який час.

Грінки з сиром

Інгредієнти:

  • Хліб білий 6 скибочок
  • Сир 150 грамів
  • Сметана 2 столові ложки
  • Яйце 1 штука
  • Молоко 50 мілілітрів
  • Сіль 1 щіпка
  • Цукор 1,5 столової ложки
  • Олія соняшникова 2,5 столових ложок

Приготування:

  1. У мисці збовтайте яйце, молоко й дрібку солі.
  2. В іншій місткості з’єднайте сир, сметану й цукор.
  3. Збийте до моменту отримання однорідної маси.
  4. Хліб наріжте скибочками.
  5. Половину хлібних скибочок змастіть сирною масою.
  6. Шматочки хліба покладіть зверху.
  7. По черзі опустіть отримані бутерброди в молочно-яєчну суміш.
  8. Обсмажте на сковороді до золотистої скоринки.
  9. Подавайте як гарячими, так і остиглими.
Грінки з сиром

Французькі тости з бананом і сиром

Інгредієнти:

  • Хліб білий для тостів 6-8 шматочків
  • Банан 1 штука
  • Сир твердий 50-60 грамів
  • Мед або цукор 1-2 чайні ложки
  • Яйце 4-5 штук
  • Молоко 5-6 столових ложок
  • Олія рослинна або вершкове масло (для смаження) 50-60 грамів
  • Пудра цукрова приблизно 25 грамів

Приготування:

  1. З хліба зріжте всі скоринки.
  2. Змішайте в мисці молоко і яйця.
  3. Натріть сир.
  4. Банани розімніть вилкою.
  5. З’єднайте сир, банани, мед (або цукор).
  6. Викладіть сирно-бананову масу на середину хлібної скибочки.
  7. Зверху накрийте іншим шматочком хліба.
  8. Умочіть тости в яєчно-молочну суміш.
  9. Обсмажуйте кожен шматочок на сковороді до золотистого кольору (3-4 хвилини з кожного боку).
  10. Готові тости обсипте цукровою пудрою.
Французькі тости з бананом і сиром

Цибулеві грінки з кетчупом і яєчнею

Інгредієнти:

  • Яйце 2 штуки
  • Кетчуп 1 столова ложка
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Хліб 2 скибочки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю почистити й дрібно нарізати.
  2. Обсмажити її на сковороді до золотистого кольору.
  3. Розбити в цю ж сковороду два яйця, щоб було схоже на яєчню, посолити, поперчити.
  4. Обсмажувати до бажаної готовності яйця.
  5. Змастити грінки кетчупом.
  6. Потім за допомогою лопатки акуратно перекласти отриману яєчню на грінки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close