Перші стравиУха

Юшка з оселедця

Спробуйте цей приємний легкий рибний суп зі свіжого оселедця з помідорами й овочами. Юшка з оселедця дуже смачна, проста в приготуванні й корисна. Аромат димку зробить це блюдо неповторним. Готуйте і насолоджуйтеся!

Інгредієнти:

  • Оселедець свіжо морожений 3 штуки
  • Картопля 4 штуки
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Помідор 4 штуки
  • Лист лавровий 2 штуки
  • Петрушка за смаком
  • Кріп за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Перець духмяний за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Картоплю, моркву і цибулю відварити в киплячій воді. Вода з розрахунку 2,5 літра.
  2. Додати запашний і чорний перець, лавровий лист і сіль.
  3. Свіжий оселедець почистити, нарізати на шматки й покласти в воду.
  4. Додати нарізаний помідор. При бажанні додати стручковий гострий перець.
  5. Варити 10-15 хвилин.
  6. Зняти з вогню і посипати петрушкою.
  7. Аромат юшки можна збагатити димлячим поліном. Дати настоятися юшці 10 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Уха по-фінськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close