Перші стравиСупи

Вершковий суп з морквою і беконом

Морква — неймовірно корисний овоч, який обов’язково потрібно включати у свій щоденний раціон. Наприклад, можна приготувати яскравий суп.

Інгредієнти:

  • Бекон 170 грамів
  • Цибуля 1 штука
  • Часник 4 зубчики
  • Морква 450 грамів
  • Морська сіль ½ чайної ложки
  • Мелений чорний перець ¼ чайної ложки
  • Курячий бульйон 700 мілілітрів
  • Кокосове молоко 200 мілілітрів
  • Вершки 200 мілілітрів
  • Паприка за смаком
  • Петрушка для прикраси

Приготування:

  1. Обсмажити шматочки бекону на сковороді до хрусткого стану. Перекласти готовий бекон на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
  2. У тій же сковороді обсмажити протягом п’яти хвилин дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, моркву, сіль і мелений чорний перець. Постійно помішувати овочі.
  3. Перекласти всі інгредієнти в каструлю, додати курячий бульйон і варити до кипіння. Залишити варитися суп на маленькому вогні протягом десяти хвилин.
  4. Перелити суп в чашу блендера, додати вершки й все ретельно перебити до однорідного стану. Вилити отриманий суп назад в каструлю, додати кокосове молоко і варити на середньому вогні п’ять хвилин.
  5. Перед подачею на стіл в суп додати столову ложку вершків, прикрасити його обсмаженими скибочками бекону і гілочками петрушки, посипати паприкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Овочевий суп з фаршем на швидку руку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close