Перші стравиСупи

Вершковий суп з грибами і кабачком

Вершковий суп з грибами й кабачком. Такий простий суп з доступних інгредієнтів урізноманітнює ваше повсякденне меню і точно сподобається вашим рідним і близьким.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Печериці 200 грамів
  • Кабачок 200 грамів
  • Спеції за смаком
  • Сметана 2 столові ложки
  • Бульйон курячий
  • Часник 2 зубчики

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю (у мене молода цибуля із зеленою частиною) і часник. Моркву наріжте соломкою і смажте на середньому вогні з оливковою олією до м’якості.
  2. Не надто дрібно наріжте шампіньйони. Додайте в каструлю і пару раз перемішавши, смажте ще пару хвилин.
  3. Дрібним кубиком наріжте кабачок, перемішайте.
  4. І відразу залийте бульйоном. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
  5. В кінці приготування додайте сметану, спеції на свій смак.
  6. Додайте зелену цибулю, доведіть до кипіння і зніміть з плити.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з сирними галушками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close