Крем-супПерші страви

Вершково-гарбузовий крем-суп з картоплею

Будь-який гарбузовий суп – комора сонця, смаків, ароматів, вітамінне блюдо для довгої, холодної, сніжної зими.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 1 кілограм
  • Вода 500 мілілітрів
  • Картопля 280 грамів
  • Вершки 33% 250 мілілітрів
  • Морква 120 грамів
  • Цибуля ріпчаста 80 грамів
  • Часник 3 зубчики
  • Рослинна олія
  • Сіль

Приготування:

  1. Порубати ріпчасту цибулю і часник, то й інше обсмажити до появи золотистої скоринки.
  2. Нарізати гарбуз, моркву, картоплю.
  3. Влити воду, варити до готовності під кришкою, час – близько півгодини.
  4. Зняти суп з вогню, остудити, збити за допомогою блендера.
  5. Додати вершки, посолити.
  6. Суміш довести до кипіння на тихому вогні.

Порада

При подачі блюдо можна прикрасити відвареними креветками, домашніми сухариками, зеленню петрушки й кропу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Томатний крем-суп з куркою і перцем чилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close