Перші стравиСупи

Цибулевий суп з сиром і грінками

Згодом класичний цибулевий суп зазнав значних змін. Одна з кулінарних новацій – додавання сиру.

Інгредієнти:

  • Цибуля 1 кілограм
  • Бульйон яловичий 1 літра
  • Сир твердий 200 грамів
  • Багет 8 скибочок
  • Масло вершкове 65 грамів
  • Чебрець
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Білу ріпчасту цибулю очистити, нашаткувати.
  2. Розтопити вершкове масло в глибокій сковороді, викласти цибулю.
  3. Час пасерування – півгодини, продукт повинен змінити колір на золотистий.
  4. Влити чверть обсягу заздалегідь приготованого яловичого бульйону.
  5. Масу випаровувати при постійному помішуванні.
  6. Влити ще стільки ж рідини, посолити, додати листочки чебрецю.
  7. Втретє влити бульйон.
  8. Скибочки багета підсушити без масла.
  9. Довести суп до кипіння, потім розлити в горщики, покласти по дві грінки, посипати тертим твердим сиром.
  10. Поставити в духовку на дві хвилини, температура – 200 градусів.

Порада

При подачі суп можна посипати свіжими листочками чебрецю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний супчик з картоплею та морквою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close