Перші стравиСупи

Цибулевий суп з білим сухим вином

Пікантне блюдо, гідне звання «високої кухні».

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста 1 кілограм
  • Бульйон 750 мілілітрів
  • Вино біле сухе 120 мілілітрів
  • Сир твердий 100 грамів
  • Масло вершкове 70 грамів
  • Багет 1 штука
  • Чебрець
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, підсмажити на вершковому маслі протягом десяти хвилин на тихому вогні, вісім хвилин – на середньому.
  2. Для приготування краще використовувати каструлю з товстим днем.
  3. Влити біле сухе вино, бульйон, довести суп до кипіння, посолити, поперчити, приправити листочками чебрецю. Варити 15 хвилин на тихому вогні.
  4. Сковороду змастити вершковим маслом, обсмажити скибочки багета, викласти в суп.
  5. Натерти твердий сир, насипати на хліб, відправити блюдо на три хвилин в духову шафу.
  6. Розлити в тарілки, в кожну поставити скибочку багета з сиром.

Порада

Для супу підійде курячий бульйон.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з копчених ковбасок

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close