Крем-супПерші страви

Томатний крем-суп з куркою і перцем чилі

Блюдо для любителів гострого і пряного. Перець чилі добре поєднується з каррі.

Інгредієнти:

  • Картопля 2 штуки
  • Помідори 2 штуки
  • Курячі стегенця 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець солодкий болгарський 1 штука
  • Перець чилі ⅓ штуки
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Каррі

Приготування:

  1. Стегенця відварити, посолити й поперчити.
  2. М’ясо вийняти, відокремити від кісток, нарізати шматочками.
  3. На вершковому маслі обсмажити подрібнену моркву і ріпчасту цибулю, перець чилі, очищені помідори і солодкий болгарський перець.
  4. Посипати каррі.
  5. У курячий бульйон додати засмажку, картоплю.
  6. Варити до готовності.
  7. Масу збити в пюре за допомогою погружного блендера.
  8. Куряче м’ясо додати при подачі.

Порада

Щоб зняти шкірку з помідорів, їх бланшують в окропі протягом двох або трьох хвилин. Кількість перцю чилі – за бажанням, продукт гострий і подобається не всім.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп-пюре з грибами й сочевицею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close