Перші стравиСупи

Томатний гаспачо

Такий варіант гаспачо найчастіше подають в іспанських ресторанах. Спочатку подібну холодну юшку готували лише бідняки, оскільки для неї не потрібно ніяких дорогих інгредієнтів. Для страви необхідно використовувати добре визрілі й м’ясисті томати кисло-солодкого смаку.

Інгредієнти:

  • Томатів 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець солодкий болгарський 2 штуки
  • Огірки 1 штука
  • Соняшникова олія 75 мілілітрів
  • Часник 1 зубчик
  • Зелень петрушки
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Порізати всі продукти на шматочки, скласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.
  2. Додати олію, поперчити й посолити, перемішати.
  3. Томатний гаспачо добре охолодити, прибравши на 3-4 години в холодильник.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний суп з овочами й креветками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close