Перші стравиСупи

Сирний суп з копченим стегенцем і молоком

Сирний суп з копченим стегенцем і молоком — блюдо німецької кухні. Ароматний і насичений — такий суп готується за лічені хвилини, а смак його здивує і порадує навіть гурманів.

Інгредієнти:

  • Стегенце куряче варено-копчене 150 грамів
  • Сир чедер 150 грамів
  • Молоко 300 мілілітрів
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Борошно 2 столові ложки
  • Гірчиця 2 столові ложки
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Цибуля ріпчаста 100 грамів
  • Мускатний горіх мелений 1/4 чайної ложки
  • Сіль 1/2 чайної ложки
  • Базилік свіжий (за бажанням, для подачі) за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти. Суп готується дуже швидко, тому зручно, коли всі складові знаходяться під рукою і не потрібно нічого шукати.
  2. У каструлю налийте 1,2 літра води, додайте 300 мілілітрів молока і доведіть до кипіння.
  3. Очищену цибулю дрібно наріжте.
  4. У сковороді розтопіть вершкове масло й обсмажте цибулю до прозорості, приблизно 3-5 хвилин. Потім додайте томатну пасту, гірчицю і борошно. Перемішайте.
  5. Викладіть вміст сковороди в каструлю з водою і молоком. Перемішайте і варіть 3-4 хвилини.
  6. Копчене куряче м’ясо відокремте від кістки й наріжте тонкими смужками.
  7. Додайте в суп нарізане куряче м’ясо і доведіть до кипіння.
  8. Сир чедер дрібно наріжте.
  9. Додайте сир в суп і перемішайте. Посоліть, всипте мускатний горіх і варіть ще 3-4 хвилини.
  10. Суп готовий. Швидко, смачно і цікаво.
  11. Розлийте суп по тарілках, за бажанням прикрасите зеленню базиліка і подавайте до столу.
  12. Всього за 15 хвилин у вас на столі ситна перша страва німецької кухні.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп з локшиною і йогуртом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close