Перші стравиСупи

Суп з зеленого горошку з ребрами

Хочу поділиться з вами не складним рецептом приготування дуже смачного супу на обід, це суп з копченостями й зеленим горошком. Готується в рази швидше ніж класичний гороховий суп.

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі копчені 3 штуки
  • Картопля 400 грамів
  • Горошок зелений (заморожений) 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Зелень пучок
  • Олія рослинна для смаження
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Приправа для супу до смаку

Приготування:

  1. Картоплю очистити від шкірки, нарізати невеликим кубиком. Залити водою, варити на мінімальному вогні періодично знімаючи піну.
  2. Для приготування я буду використовувати копчені ребра, зрізати м’ясо з кістки й нарізати крупно. Цибулю і моркву нарізати й обсмажити, додати м’ясо, прогріти на сковороді.
  3. До картоплі додати зелений горошок, пасеровані овочі й м’ясо. Після закипання варити 7 – 10 хвилин.
  4. Посипати спеціями. Додати кріп. Перемішати, закип’ятити й зняти з вогню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп-пюре з сочевиці з вершками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close