Перші стравиСупи

Суп з тунця з овочами та волоськими горіхами

Пропонуємо вашій увазі цікавий рецепт рибного супу. Якщо ви любите простоту приготування і вас не лякає велика кількість спецій, тоді швидше записуйте рецепт супу з тунця з овочами. Також цей суп з тунцем зацікавить тих, хто любить, щоб перша страва була навариста.

Інгредієнти:

  • Тунець 500 грамів
  • Селера 2 стебла
  • Цибуля 1 штука
  • Солодкий перець 1 штука
  • Волоські горіхи 2 жмені
  • Паприка 2 чайні ложки

Приготування:

  1. Очистіть цибулю, солодкий перець і стебло селери. Овочі добре промийте і наріжте середніми шматочками. У каструлі, де ви будете варити суп, налийте невелику кількість олії. Викладіть в місткість овочі й прожарте протягом семи хвилин на середньому вогні. Не забувайте помішувати інгредієнти.
  2. До овочів додайте необхідну кількість води й продовжуйте варити протягом п’ятнадцяти хвилин.
    Волоські горіхи очистіть і помістіть в ступку. Ретельно розітріть їх і додайте в каструлю. Продовжуйте варити суп протягом десяти хвилин.
  3. Настав час додати рибу. Нарізаний тунець додайте в каструлю. Зменшіть вогонь до мінімуму і, продовжуючи помішувати, варіть суп ще десять хвилин.
  4. Останній етап приготування – це прянощі. За кілька хвилин до закінчення приготування покладіть пару ложок паприки й сіль.
  5. Зніміть з вогню і дайте супу охолонути.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close