Перші стравиСупи

Суп з пельменями та яйцем

Незвичайний суп з пельменями та яйцем — відмінний обід, який можна приготувати досить швидко. Відварена картопля пюре, разом з подрібненими вареними яйцями, надає супу густоту і ситність. Завдяки цим продуктам, а також овочам в складі страви, суп з пельменями виходить насиченими й смачним.

Інгредієнти:

  • Пельмені заморожені 250 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Картопля 350 грамів (2 штуки)
  • Помідори 150 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Цибуля ріпчаста 80 грамів
  • Часник 1-2 зубчики
  • Петрушка свіжа 10 грамів
  • Лавровий лист 1-2 штуки
  • Перець запашний горошок 5 штук
  • Перець мелений (суміш перців) за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія соняшникова 2 столові ложки (30 мілілітрів)
  • Вода 1,2 літра

Приготування:

  1. Яйця відварюємо на круто (10 хвилин після закипання), після чого остуджують у холодній воді.
  2. Яйця очищаємо і нарізаємо кубиками або розминаємо виделкою.
  3. У каструлю наливаємо 1,2 л води. Одну картоплину очищаємо, (оскільки у мене картопля велика — я розрізала її навпіл) і кладемо в каструлю. Доводимо до закипання і відварюємо картоплю 20 хвилин.
  4. За цей час очищаємо цибулю та моркву. Моркву і цибулю нарізаємо кубиками.
  5. На сковороді з розігрітою олією обсмажуємо цибулю і моркву близько 5 хвилин до золотистого відтінку.
  6. Часник очищаємо і подрібнюємо ножем.
  7. Помідори опускаємо на 1 хвилину в окріп, після чого знімаємо шкірку. Помідор без шкірки нарізаємо кубиками.
  8. Додаємо помідори й часник до цибулі з морквою.
  9. Обсмажуємо все ще 2 хвилини й прибираємо з вогню.
  10. Другу картоплину очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
  11. Закладаємо картоплю в киплячу воду з цілою картоплею і варимо все ще 10 хвилин.
  12. Потім в киплячий суп закладаємо пельмені, перець горошком і лавровий лист.
  13. Як тільки пельмені спливуть, виймаємо цілу картоплю.
  14. І розминаємо картоплю в пюре.
  15. У суп додаємо розім’яту картоплю, засмажку з овочів, яйця і сіль.
  16. Суп проварюємо на маленькому вогні ще 3-5 хвилин. В кінці додаємо суміш перців.
  17. Перемішуємо суп з сумішшю перців і прибираємо з вогню.
  18. Петрушку дрібно нарізаємо.
  19. Суп з пельменями та яйцем готовий. Розливаємо суп по тарілках і посипаємо подрібненою петрушкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний суп з копченим стегенцем і молоком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close