Перші стравиСупи

Суп з копчених ковбасок

В цілому суп готується 30 хвилин. Виходить блюдо смачним і поживним.

Інгредієнти:

  • Картопля 6 штук
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 2 головки
  • Ковбаски мисливські
  • Зелень

Приготування:

  1. Для приготування супу необхідно в першу чергу очистити картоплю, порізати її на кубики й відварити. Нарізати дрібно цибулю, натерти моркву. Покласти овочі на сковороду. Не занадто дрібно порізати ковбаски. Викласти шматочки ковбаси на сковороду, до моркви й цибулі.
  2. Обсмажити суміш на невеликому вогні. Коли картопля буде готова, перекласти вміст зі сковороди в каструлю. Покласти зелень і лавровий лист. Готувати простий суп з копчених ковбасок ще хвилин 5. Розлити готовий суп по тарілках і подати до столу.

Тримайте ще цікавий рецепт: Вегетаріанський суп чилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close