Перші стравиСупи

Суп з картоплею та м’ясними фрикадельками

Слово «фрикаделька» прийшло до нас з італійської мови, де означає «смажене». У словнику Ожегова це «кульки з тіста, зварена в бульйоні». У німецькій кухні – котлети з м’ясного фаршу, обсмажені на маслі.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш 500 грамів
  • Картопля 5 штук
  • Морква 2 штуки
  • Яєчний жовток 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 3 головки
  • Зелень 1 пучок
  • Перець чорний мелений
  • Вершкове масло
  • Сіль

Приготування:

  1. У будь-який м’ясний фарш додати сирий жовток, сіль, перець. Сформувати фрикадельки, викласти на сковороду, залити водою до половини й прогрівати в духовці до утворення скоринки. В окріп всипати кубики сирої картоплі. Нарубати цибулю, натерти моркву, обсмажити овочі на вершковому маслі.
  2. Засмажку покласти до картоплі, додати фрикадельки, варити під кришкою 20 хвилин. В кінці варіння в суп з картоплею і м’ясними фрикадельками додати порізану зелену цибулю, кріп, петрушку, дати супу постояти 15 хвилин. Подавати зі сметаною.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гострий суп «Фахіта»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close