Перші стравиСупи

Суп з білими грибами й цвітною капустою

Будь-який суп стане королівським, якщо в нього додати білі гриби. Ні для кого не секрет, що лісові гриби більш ароматні, ніж їх тепличні побратими. Ось і суп з них вийде з більш насиченим смаком і ароматом. Суп з них буде найсмачнішим і наваристим, а бульйон – білим і прозорим. Подивіться, як приготувати грибний суп.

Інгредієнти:

  • Гриби білі 350 грамів
  • Картопля 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Капуста цвітна 300 грамів
  • Олія рослинна для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо. Картоплю нарізаємо і відправляємо варитися. Гриби нарізаємо шматочками. Цвітну капусту розділяємо на суцвіття.
  2. До картоплі відправляємо варитися гриби. Цибулю і моркву відправляємо пасерувати. Солимо, перчимо. Додаємо пасеровану цвітну капусту і дрібно нарізаний кріп. Суп готовий!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Чилі кон карне з квасолею і кукурудзою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close