Перші стравиСупи

Суп пюре з молодих кабачків з вершками та картоплею

Ніжний і легкий суп пюре з кабачками й картоплею.
Серед супів пюре цей – один з найбільш вдалих. Бульйон можна використовувати як овочевий, так і курячий, він легший, ніж м’ясний. Кабачки краще брати молоді – з ними суп вийде більш гладким за текстурою.

Інгредієнти:

  • Молоді кабачки 2 штуки
  • Картопля 2 штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Вершки 100 мілілітрів
  • Рослинна олія за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Для прикраси:

  • Молоді кабачки 0.5 штуки
  • Петрушка за смаком

Приготування:

  1. Картоплю і кабачки вимити й очистити. Нарізати невеликими кубиками. Часник очистити й порубати.
    У сковороді з розігрітою рослинною олією обсмажити картоплю і кабачки протягом 5 хвилин.
  2. Додати часник, влити трохи води. Тушити, помішуючи, ще 7 хвилин.
  3. Перекласти овочі в киплячий бульйон, злегка посолити. Довести суп до кипіння і варити ще близько 20 хвилин до м’якості овочів.
  4. Овочі разом з рідиною подрібнити занурювальним блендером до стану пюре.
  5. Додати в отриману масу вершки й перець, прогріти протягом 1 хвилини й зняти з вогню.
  6. Прикраса. Кабачок нарізати тонкими скибочками й обсмажити на олії до золотистого кольору. Зелень вимити, обсушити.
  7. Розлити суп-пюре по тарілках, додавши в кожну кілька кружалець обсмажених кабачків і петрушку.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фінський суп зі свіжим лососем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close