Перші стравиХарчо

Суп харчо з яловичої тушонки

Спрощений варіант для тих, хто поспішає.

Інгредієнти:

  • Тушонка яловича 1 банка
  • Картопля 4-5 штук
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Рис 1/3 -1/2 склянки
  • Часник 4-5 зубчиків
  • Лавровий лист 2-4 листочки
  • Томатна паста 1.5 столової ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Хмелі-сунелі ½ чайної ложки
  • Кислота лимонна 1 щіпка
  • Зелень за смаком
  • Перець гострий червоний до смаку
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Яловичу тушонку нарізати, покласти в каструлю, залити водою. Включити плиту, дати супу покипіти протягом сім-десять хвилин. Нарізати кубиками очищену картоплю і цибулю.
  2. Натерти на крупній тертці моркву.
  3. Прогріти на сковороді рослинну олію, покласти туди моркву і цибулю, перемішати й закрити кришкою.
  4. Через десять хвилин обсмажування буде готове.
  5. Покласти в бульйон картоплю і промитий рис, варити 20 хвилин.
  6. На сковороду з овочами додати томатну пасту, перемішати. Прожарити кілька хвилин, помішувати.
  7. При готовності рису і картоплі заправити суп засмажкою і спеціями: сушеним кропом, лавровим листом, сушеною петрушкою, паприкою, хмелі-сунелі й сумішшю перців.
  8. Вогонь зменшити, покласти лимонну кислоту, сіль.
  9. Дати харчо закипіти, заправити роздавленим часником, прогріти п’ять хвилин.

Порада

Замість сушеної зелені в суп можна додати свіжу, якщо вона є під рукою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Харчо з куркою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close