Перші стравиСолянка

Солянка домашня

Як випливає з назви, в такі страви заведено додавати огірковий або капустяний розсіл, який, на відміну від маринаду, не містить оцту. До речі, за традицією просто * солянкою * називають саме суп.

Інгредієнти:

  • Стегно куряче 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Ковбаса варена 120 грамів
  • Ковбаса куряча 160 грамів
  • Ковбаса копчена 120 грамів
  • Огірок солоний 2-3 штуки
  • Томатна паста 70 грамів
  • Олія соняшникова для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Сметана при подачі
  • Лимон при подачі
  • Оливки 10-12 штук

Приготування:

  1. Стегенця миємо й відправляємо варитися. Цибулю нарізаємо чверть кільцями й відправляємо в бульйон. Копчену ковбасу нарізаємо брусочками. Курячу ковбасу нарізаємо брусочками. Варену ковбасу також нарізаємо брусочками. Солоні огірки нарізаємо брусочками.
  2. Огірки пасеруємо. До огірків додаємо томатну пасту, пасеруємо і відправляємо в бульйон. Також в бульйон додаємо огірковий розсіл. Курячі стегна розбираємо від кісточок, м’ясо з’єднуємо з ковбасною нарізкою.
  3. На тарілку викладаємо м’ясну нарізку. Додаємо оливки. Додаємо скибочку лимона. Заливаємо бульйоном. У тарілку додаємо сметану.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close