Перші стравиРозсольник

Розсольник з перловкою на свинячих ребрах

Ситний і наваристий суп, який відмінно зігріває в холодну погоду.

Інгредієнти:

  • Свинячих ребер 300 грамів
  • Води 2 ¹/₂ літри
  • Перлової крупи 4 столові ложки
  • Картоплі 3 штуки
  • Цибулі 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Соняшникової олії 3 столові ложки
  • Солоних огірків 3 штуки
  • Огіркового розсолу ½ склянки
  • Лаврові листки 2 штуки
  • Сіль і чорний мелений перець – за смаком.

Приготування:

  1. Промийте, наріжте і залийте водою ребра. Варіть спочатку на сильному вогні. Коли закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь. Варіть ребра на повільному вогні під закритою кришкою протягом 40-50 хвилин.
  2. В цей час обдайте окропом, відкиньте на друшляк і промийте перловку. Як варіант – відваріть в окремій каструлі. В цьому випадку вводите крупу в суп перед засмажкою.
  3. Очистіть і наріжте кубиками картоплю. Засипте її в суп разом з перловкою, коли зваряться ребра. Доведіть до кипіння і варіть ще 15-20 хвилин.
  4. У цей час зробіть зажарку: обсмажте на олії подрібнену цибулю, натерту на крупній тертці моркву й огірки (вони повинні бути твердими). Введіть зажарку в суп разом із залишками олії.
  5. Томіть суп п’ять хвилин на повільному вогні, потім влийте огірковий розсіл. Додайте лавровий лист, перець і при необхідності сіль. Через 2-3 хвилини розсольник буде готовий.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “Розсольник з перловкою на свинячих ребрах”
  1. Отличнейший рассольник , ведь он приготовлен с перловой крупой и жирненькими свиными ребрышками. Мне очень понравилось , благодарю за рецепт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close