Перші стравиСупи

Овочевий суп з квасолею

Інгредієнти:

  • Консервована квасоля 200 грамів
  • Картопля 3-5 штук
  • Морква велика 1 штука
  • Маленька цибулина 1 штука
  • Помідор великий 1 штука
  • Сушена зелень орегано 2 чайні ложки
  • Сушена зелень петрушки 2 столові ложки
  • Зерна гірчиці 1/2 чайної ложки
  • Кунжут 1 столова ложка
  • Паприка мелена 1 столова ложка
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Вода 2-2.5 літри

Приготування:

  1. Наливаємо в каструлю холодну воду і ставимо на вогонь.
  2. Очищаємо від шкірки цибулю і моркву, дрібно нарізаємо їх.
  3. Наливаємо в сковороду трохи рослинної олії й нагріваємо.
  4. Кладемо в олію зерна гірчиці й кунжут. Обсмажуємо одну хвилину.
  5. Додаємо цибулю і моркву, обсмажуємо пару хвилин.
  6. З помідора знімаємо шкірку (щоб шкірка легше знімалася, можна обдати томат окропом). Нарізаємо дрібно, кладемо в сковороду з цибулею і морквою. Додаємо паприку.
  7. Перемішуємо, обсмажуємо всі овочі ще пару хвилин.
  8. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками, опускаємо в киплячу воду і варимо близько п’яти хвилин на середньому вогні.
  9. Додаємо в каструлю обсмажені овочі, сіль, сушену зелень. Закриваємо каструлю кришкою і варимо ще 8-10 хвилин на середньому вогні.
  10. Готовий суп подаємо зі свіжою зеленню і свіжим хлібом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Холодний суп з баклажанами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close