Перші стравиСупи

Овочевий суп з фаршем на швидку руку

Приготування м’ясного супу – процес, який займає чимало часу. Його можна значно скоротити, якщо зварити страву з фаршем.

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш 500 грамів
  • Цукіні 300 грамів
  • Баклажани 300 грамів
  • Помідори 300 грамів
  • Селера 300 грамів
  • Капуста 250 грамів
  • Морква 150 грамів
  • Цибуля ріпчаста (цибуля-порей) 150 грамів
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Зелень за смаком
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю або цибулю-порей нарізати кільцями або півкільцями, цукіні і баклажани, помідори – кубиками, капусту – соломкою, стебла селери – шматочками. Натерти моркву.
  2. Розігріти в сотейнику рослинну олію, обсмажити цибулю, додати моркву, прогріти, наступний інгредієнт – баклажани, потім цукіні, тушкувати п’ять хвилин.
  3. Всипати нашатковану капусту, селеру і помідори.
  4. Тушкувати овочеву суміш протягом ще п’яти хвилин.
  5. Влити воду, посолити й поперчити за смаком, довести до кипіння.
  6. Покласти яловичий фарш, нарізаний маленькими шматочками, варити 15 хвилин.

Порада

При подачі суп посипати рубаною зеленню, прикрасити половинками відварених і очищених курячих або перепелиних яєць.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з картоплею та м’ясними фрикадельками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close