ОкрошкаПерші страви

Окрошка з відвареною яловичиною і помідором

Окрошка з відвареною яловичиною і помідором. Якщо не готували ще окрошку з помідором, тоді спробуйте, помідор абсолютно не псує цей холодний суп, а надає йому ще більше свіжості й додаткового аромату.

Інгредієнти:

  • Яловичина м’якуш 150 грамів
  • Яйце (відварне) 1 штука
  • Огірок 1 штука
  • Помідор 1 штука
  • Картопля (відварена) 1 штука
  • Цибуля зелена 2 пера
  • Петрушка 2 гілочки
  • Кріп 2 гілочки
  • Вода газована за смаком
  • Кефір 150 мілілітрів
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. Попередньо зваріть м’ясо яловичини з добавками або без в підсоленій воді.
  2. Дрібним кубиком наріжте яйце, картоплю і м’ясо яловичини.
  3. Наріжте огірок, зелену цибулю, кріп і петрушку.
  4. Візьміть тугий помідор і наріжте дрібними кубиками.
  5. Вилийте кефір.
  6. Додайте газовану воду. Спеції за смаком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Класична окрошка на квасі з ковбасою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close