Перші стравиСолодкі супи

Молочний суп з вермішеллю

Здорова смачна страва для самих маленьких і не тільки!
Молочний суп з вермішеллю люблять багато діток, і, до речі кажучи, не тільки дітки. Деякі дорослі самі із задоволенням їдять це блюдо з дитинства! Ключовий момент такого супу це молоко: воно повинно бути бездоганної якості, найсвіжіше, безумовно натуральне. В цьому випадку користь від молочного супу з вермішеллю буде максимальною. Що стосується макаронних виробів, то добре підійде проста тонка вермішель або спеціальні дитячі фігурні макарони у вигляді тварин, алфавіту.

Інгредієнти:

  • Молоко 400 мілілітрів
  • Вода 100 мілілітрів
  • Вермішель 50 грамів
  • Цукор 30 грамів
  • Сіль за смаком
  • Ванільний цукор за смаком

Приготування:

  1. Для приготування молочного супу з вермішеллю потрібно свіже якісне молоко, безумовно натуральне. Найкраще якщо це буде гарне сільське молоко від бабусь. Для того, щоб молоко краще засвоювалось і для зниження його жирності додають трохи води. Також буде потрібно трохи дрібної вермішелі (типу “павутинка”), цукор-пісок і трохи солі, щоб збалансувати смак готового блюда. За бажанням можна додавати ванільний цукор.
  2. У невелику каструльку, бажано з товстим дном, помістіть молоко, влийте воду, додайте цукор-пісок і дрібну сіль, перемішайте. Поставте каструльку на вогонь і нагрівайте до кипіння. Будь ласка, не залишайте молоко без нагляду, щоб воно не втекло! Періодично можна помішувати вміст каструлі, щоб розчинилися цукор і сіль.
  3. У кипляче молоко покладіть по частинах дрібну вермішель, перемішайте, щоб вермішель не злипалась. Доведіть до кипіння і поваріть на мінімальному вогні кілька хвилин. Вермішель швидко вариться, але можна залишити готовий молочний суп з вермішеллю на 15-20 хвилин під кришкою, попередньо знявши з вогню, щоб вермішель сильніше розбухла і суп став густішим. За бажанням в готову страву можна покласти трохи вершкового масла.
  4. Не варто готувати такий суп про запас, він хороший і корисний в тільки приготовленому вигляді. Суп готується швидко, тому чим розігрівати чергову порцію краще зварити її, витративши не набагато більше часу для цього.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close