БорщіПерші страви

М’ясний борщ з перцем і лимоном

Оригінальний рецепт з ароматом цитрусових.

Інгредієнти:

  • М’ясо 300 грамів
  • Буряк 2 штуки
  • Перець солодкий болгарський 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Картопля 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Лимон ⅓ штуки
  • Часник 1 зубчик
  • Цукор 1.5 столової ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Перець чилі 1 щіпка
  • Паприка солодка 1 щіпка
  • Хмелі-сунелі 1 щіпка

Приготування:

  1. Приготувати бульйон з будь-якого м’яса. Пінку знімати.
  2. Натерти моркву і буряк, спасерувати разом з півкільцями ріпчастої цибулі.
  3. Вичавити сік з лимона, додати до овочів.
  4. М’ясо витягнути, дрібно нарізати, обсмажити разом з овочами.
  5. Картоплю нарізати середньою соломкою, додати в бульйон, вогонь зменшити.
  6. У обсмажування додати цукор і сіль, перець чилі, паприку, хмелі-сунелі, перемішати.
  7. Бульйон довести до кипіння, покласти обсмажування.
  8. Обсмажити на олії подрібнений часник, перекласти в борщ.
  9. Суп прогріти протягом третини години, подати до столу.

Порада

У обсмажування за бажанням можна додати нарізаний солодкий болгарський перець.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Справжній український борщ з птиці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close