Крем-супПерші страви

Курячий суп-пюре з плавленими сирками

Приготування цього супу не відніме у домашнього кулінара багато часу.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 2 штуки
  • Сирок плавлений 4 штуки
  • Картопля 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Приготування:

  1. Куряче філе дрібно нарізати, покласти в киплячу воду, поперчити й посолити за смаком.
  2. Додати кубики картоплі й цибулі.
  3. Дати закипіти, покласти плавлений сир, варити близько півгодини.
  4. Масу збити за допомогою блендера.
  5. Суп повинен трохи постояти й загуснути.

Порада

При подачі покласти в тарілку сухарики, посипати рубаною зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з білих грибів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close