Крем-супПерші страви

Курячий суп-пюре з грибами й сочевицею

Корисний обід, головне в цьому супі – правильно приготувати сочевицю.

Інгредієнти:

  • Бульйон грибний 1 літр
  • Куряче філе 200 грамів
  • Печериці 200 грамів
  • Сочевиця 150 грамів
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Оливкова олія
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Сочевицю промити, влити воду, співвідношення – один до двох.
  2. Під час приготування влити трохи оливкової олії.
  3. Інший спосіб – відварити сочевицю в грибному бульйоні.
  4. Печериці обсмажити.
  5. На вершковому маслі спасерувати моркву і цибулю, куряче філе.
  6. Засмажку додати в бульйон, покласти туди ж картоплю, сіль, поперчити.
  7. Приготувати пюре за допомогою блендера.
  8. Подати суп до столу з обсмаженими грибами.

Порада

Коричневу сочевицю варять 25 хвилин, помаранчеву – півгодини, зелену – 40 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп зі спаржі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close