Крем-супПерші страви

Курячий суп-пюре з грибами й селерою

Сирний суп – гарне рішення для обіднього столу.

Інгредієнти:

  • Печериці 300 грамів
  • Картоплі 3 штуки
  • Курячі стегенця 1 штука
  • Сир плавлений 2 штуки
  • Селера 2 стебла
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Зелень петрушки
  • Рослинна олія

Приготування:

  1. Курячі стегенця відварити в підсоленій воді до готовності.
  2. М’ясо вийняти, кістки відокремити.
  3. Нарізати картоплю, стебла селери, ріпчасту цибулю.
  4. Картоплю і селеру покласти в бульйон.
  5. Розігріти рослинну олію, обсмажити печериці.
  6. Окремо спасерувати цибулю.
  7. Всі готові овочі та плавлений сирок збити за допомогою блендера.
  8. Суп довести до кипіння, вогонь погасити.
  9. Блюдо подати до столу зі смаженими грибами й куркою.

Порада

Якщо в цьому рецепті замінити гриби на вершки – страва стане дитячою. Замість картоплі можна використовувати горох або капусту броколі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний суп з кокосовим молоком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close