Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп зі сметаною і чорносливом

Поживний обід, такий суп можна вживати й в холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • Куряче філе 200 грамів
  • Чорнослив 150 грамів
  • Волоські горіхи 100 грамів
  • Сметана 100 мілілітрів
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Приготування:

  1. Приготувати курячий бульйон.
  2. Покласти картоплю, варити на тихому вогні.
  3. Розтопити на сковороді вершкове масло, підсмажити цибулю і куряче м’ясо.
  4. Очистити й обсмажити на сухій сковороді волоські горіхи.
  5. Перемолоти в крихту за допомогою блендера.
  6. Залити окропом чорнослив на п’ятнадцять хвилин.
  7. Сухофрукти додати до картоплі, туди ж – засмажування з цибулею, сметану.
  8. Масу пробити блендером.
  9. Посипати горіхами при подачі.

Порада

До супу можна подати будь-який салат з часником. Другий варіант: приготувати соус з рубленого часнику, зелені, сметани й заправити сумішшю блюдо при подачі на стіл.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з твердим сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close