Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з жовтком

Оригінальний суп життєрадісного жовтого кольору, смачний і ситний.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 400 мілілітрів
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Курячі стегенця 2 штуки
  • Яєчний жовток 1 штука
  • Борошно 1 столова ложка

Приготування:

  1. Відварити куряче м’ясо, відокремити його від кісток, пропустити через блендер, додати трохи курячого бульйону.
  2. Пшеничне борошно обсмажити на вершковому маслі, влити залишки бульйону, суміш проварити протягом двадцяти хвилин.
  3. Масу процідити, в ній не повинно бути грудочок.
  4. Додати куряче філе і сирий курячий жовток, збитий з невеликою кількістю молока, вершкове масло.
  5. Під дією гарячого жовток згорнеться.

Порада

Такий суп можна подати з домашніми грінками й рубаною зеленню петрушки, кропу, кінзи.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з курки з диким рисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close