Курячий крем-суп з жовтком

Оригінальний суп життєрадісного жовтого кольору, смачний і ситний.
Інгредієнти:
- Бульйон курячий 400 мілілітрів
- Молоко 100 мілілітрів
- Масло вершкове 40 грамів
- Курячі стегенця 2 штуки
- Яєчний жовток 1 штука
- Борошно 1 столова ложка
Приготування:
- Відварити куряче м’ясо, відокремити його від кісток, пропустити через блендер, додати трохи курячого бульйону.
- Пшеничне борошно обсмажити на вершковому маслі, влити залишки бульйону, суміш проварити протягом двадцяти хвилин.
- Масу процідити, в ній не повинно бути грудочок.
- Додати куряче філе і сирий курячий жовток, збитий з невеликою кількістю молока, вершкове масло.
- Під дією гарячого жовток згорнеться.
Порада
Такий суп можна подати з домашніми грінками й рубаною зеленню петрушки, кропу, кінзи.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з курки з диким рисом