Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з твердим сиром

Ніжний вершковий смак цього супу – заслуга сиру, його потрібно додати перед подачею.

Інгредієнти:

  • Бульйон овочевий 1 літра
  • Вершки 33% 100 мілілітрів
  • Сир твердий 100 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Куряче філе 1 штука
  • Цибуля-порей 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Масло вершкове 20 грамів

Приготування:

  1. Приготувати овочевий бульйон.
  2. Додати картоплю, поставити на вогонь.
  3. Розтопити на сковороді вершкове масло, обсмажити нарізану цибулю-порей, моркву, куряче філе.
  4. Засмажку додати в бульйон, варити протягом двадцяти хвилин.
  5. Приготувати пюре за допомогою погружного блендера.
  6. Додати жирні вершки, суп довести до кипіння.
  7. При подачі посипати суп тертим сиром.

Порада

Крем-суп зручно подавати до столу в глибоких супових чашках.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з білих грибів і картоплі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close