Курячий крем-суп з твердим сиром

Ніжний вершковий смак цього супу – заслуга сиру, його потрібно додати перед подачею.
Інгредієнти:
- Бульйон овочевий 1 літра
- Вершки 33% 100 мілілітрів
- Сир твердий 100 грамів
- Картопля 2 штуки
- Куряче філе 1 штука
- Цибуля-порей 1 штука
- Морква 1 штука
- Масло вершкове 20 грамів
Приготування:
- Приготувати овочевий бульйон.
- Додати картоплю, поставити на вогонь.
- Розтопити на сковороді вершкове масло, обсмажити нарізану цибулю-порей, моркву, куряче філе.
- Засмажку додати в бульйон, варити протягом двадцяти хвилин.
- Приготувати пюре за допомогою погружного блендера.
- Додати жирні вершки, суп довести до кипіння.
- При подачі посипати суп тертим сиром.
Порада
Крем-суп зручно подавати до столу в глибоких супових чашках.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з білих грибів і картоплі