Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з сиром сулугуні

Цікаве поєднання смаків: сир, молоко, паприка.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • молоко 200 мілілітрів
  • Сир сулугуні 100 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Курячі стегенця 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 25 грамів
  • Паприка
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. Зварити бульйон з курячого стегенця.
  2. Сіль і перець мелений – за смаком.
  3. М’ясо повинно відстати від кісток, його потрібно вийняти, розібрати на волокна.
  4. Обсмажити моркву, ріпчасту цибулю.
  5. Картоплю, овочі додати в бульйон.
  6. Приготувати пюре блендером.
  7. Долити молоко, довести до кипіння.
  8. Сир «Сулугуні» нарізати тонкими кільцями, посипати меленою паприкою, розкласти в тарілки разом із зеленню.

Порада

До страви можна подати домашні грінки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем-суп з гарбуза сквош з сальсою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close