Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з копченою косичкою

Копченості змінюють смак страви. Рецепт пропонує два варіанти: або використовувати копчений сир, або звичайний, але в парі з копченим філе.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • Куряче філе 300 грамів
  • Сир копчений (косичка) 100 грамів
  • Вершки 10% 100 мілілітрів
  • Картопля 2 штуки
  • Цибуля-порей 2 стебла
  • Морква 1 штука
  • Вершкове масло

Приготування:

  1. Куряче філе промити, покласти в воду, варити на сильному вогні.
  2. Після закипання вогонь зменшити, накрити кришкою, залишити щілину. Варити ще півгодини.
  3. Додати цибулю-порей, моркву, будь-які спеції.
  4. Якщо для приготування використовується ціла куряча тушка, то на варіння бульйону знадобиться дві години.
  5. Відварити в готовому бульйоні картоплю.
  6. На вершковому маслі спасерувати цибулю-порей, куряче м’ясо.
  7. Засмажку додати до картоплі, збити масу блендером.
  8. Підлити вершки, суп довести до кипіння.
  9. Блюдо подати з рубаною зеленню, білими грінками, тертим копченим сиром косичкою.

Порада

Частину м’яса можна не подрібнювати й додати в тарілки перед подачею на стіл.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гороховий крем-суп з куркою і селерою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close