Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з болгарським перцем

Блюдо, яке можна їсти і гарячим, і холодним.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 250 грамів
  • Сметана 150 грамів
  • Картоплі 4 штуки
  • Перець солодкий червоний 2 штуки
  • Помідори 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Часник 3-4 зубчики
  • Олія оливкова
  • Зелень петрушки

Приготування:

  1. Відварити куряче філе, нарізати шматочками невеликого розміру.
  2. Нарізати цибулю і часник, спасерувати на оливковій олії.
  3. Бланшувати помідори, зняти шкірку, м’якоть покласти в обжарку, тушкувати чотири хвилини.
  4. Довести воду до кипіння, всипати кубики картоплі, солодкого болгарського перцю, моркви, засмажку з цибулі і томатів. Посолити і поперчити.
  5. Тушкувати до готовності.
  6. Потім додати куряче м’ясо і сметану.
  7. Масу збити за допомогою блендера.
  8. Суп довести до кипіння і поварити хвилину або дві.
  9. При подачі посипати страву рубаною петрушкою.

Порада

Суп можна прикрасити тонко нарізаними смужками червоного перцю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп-пюре з баклажанів на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close