Крем-супПерші страви

Курячий крем-суп з аджикою й огірочками

Яскравий супчик з пряними травами. За бажанням для приготування страви можна взяти негостру аджику.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 1 штука
  • Сметана 100 грамів
  • Аджика 100 грамів
  • Картопля 3 штуки
  • Огірки мариновані 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Часник 3 зубчики
  • Зелень петрушки 2 гілочки
  • Зелень кропу 2 гілочки

Приготування:

  1. Розігріти вершкове масло. Обсмажити нарізану цибулю і моркву.
  2. Додати картоплю, прогрівати все разом до готовності.
  3. Покласти аджику, влити окріп, інгредієнти повинні бути повністю покриті.
  4. Тушкувати на середньому вогні.
  5. Приготувати соус зі сметани, часнику, рубаної зелені кропу і петрушки.
  6. Влити в овочі, прогрівати ще п’ять хвилин.
  7. Потім додати мариновані огірки й заздалегідь відварене куряче філе.
  8. Сіль і мелений перець – за смаком.
  9. Масу збити за допомогою блендера.

Порада

До страви можна приготувати часникові грінки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп-пюре з грибами й селерою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close