БульйониПерші страви

Курячий бульйон в мультиварці

Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную рецепт приготування прозорого курячого бульйону в мультиварці.

Інгредієнти:

  • Курка 1,7 кілограми
  • Морква 1-2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Вода 3 літри
  • Суміш перців за смаком
  • Лавровий лист за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кріп за смаком

Приготування:

  1. Миємо курку і кладемо в чашу мультиварки.
  2. Додаємо цибулю, моркву і заливаємо водою, закриваємо і ставимо варити на програму “Суп”. Через 20 хвилин додаємо спеції і приправи за смаком.
  3. Виймаємо курку і прозорий, насичений і дуже корисний бульйон готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бульйон на рульці та курці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close