Крем-супПерші страви

Крем суп з устрицями, сиром брі та шампанським

Інгредієнти:

  • 60 гр. вершкового масла
  • 1 велика головка цибулі шалот, подрібніть
  • 1/2 ч. л. пластівців сушеного червоного перцю
  • 1/4 ст. пшеничного борошна
  • 3,5 ст. рибного бульйону або устричного соку
  • 2 ст. жирних вершків
  • 350 гр. зрілого сиру брі, кірку зріжте
  • 1 пучок зеленої цибулі, подрібненої
  • сіль і мелений чорний перець
  • 1 ст. шампанського
  • 24 шт. свіжих устриць

Приготування:

  1. Розтопити вершкове масло на повільному вогні. Додайте цибулю шалот і перцеві пластівці й пасеруйте до розм’якшення.
  2. Додайте борошно і готуйте поки, суміш не почне змінювати свій колір, приблизно 1 хвилину. Поступово перемішайте з бульйоном і вершками. Збільшіть нагрів до помірно високої температури та доведіть до кипіння; тушкуйте при слабкому кипінні протягом 10 хвилин.
  3. Додайте сир Брі, зелену цибулю, сіль і перець, за смаком і перемішайте до розплавлення сиру. Додайте в суп шампанське. Додайте устриці та варіть 3 хвилини.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close