Крем-супПерші страви

Крем-суп з курки з диким рисом

Низькокалорійний супчик з ніжною і приємною текстурою. Повноцінний обід для всієї сім’ї.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літра
  • Куряче філе 450 грамів
  • Молоко 300 мілілітрів
  • Рис дикий 200 грамів
  • Вершки (23%) 100 мілілітрів
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Селера 2-3 стебла
  • Борошно 2-3 столові ложки
  • Чебрець сушений ¼ чайної ложки
  • Майоран сушений ¼ чайної ложки
  • Розмарин сушений ¼ чайної ложки

Приготування:

  1. Дикий рис залити на ніч холодною кип’яченою водою.
  2. Посолити. Варити протягом сорока хвилин.
  3. Дати постояти двадцять хвилин, кришку не знімати.
  4. Куряче філе, цибулю і моркву, стебла селери нарізати кубиками, продукти спасерувати на вершковому маслі.
  5. Посолити, залити курячим бульйоном.
  6. Додати спеції: сушений майоран, чебрець, розмарин.
  7. Покласти куряче філе, довести суп до кипіння.
  8. Вийняти м’ясо через п’ятнадцять хвилин, додати рис і повернути м’ясо.
  9. Розтопити в сотейнику трохи вершкового масла, ввести муку, перемішати.
  10. Потім влити молоко, тушкувати суміш до загустіння.
  11. Влити в суп, додати вершки середньої жирності, збити все разом занурювальним блендером.

Порада

Подати блюдо можна з сухариками й листочком зелені петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з болгарським перцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close