Крем-супПерші страви

Крем-суп з куркою і горошком

Блюдо наситить і зігріє в непогоду. Курка – чудовий продукт, який добре поєднується чи не з усіма інгредієнтами.

Інгредієнти:

  • Зелений горошок заморожений 150 грамів
  • Вершки 10% 100 мілілітрів
  • Курячі стегна 3 штуки
  • Картопля 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Зелень петрушки

Приготування:

  1. Курячі стегна порубати шматочками.
  2. Варити в підсоленій воді зі спеціями протягом двадцяти хвилин.
  3. Додати картоплю, зелений горошок, прогрівати до готовності.
  4. Приготувати засмажку з ріпчастої цибулі на вершковому маслі.
  5. Овочі та м’ясо вийняти з бульйону, додати засмажку, всі інгредієнти збити за допомогою блендера, а
  6. потім розбавити бульйоном до потрібної консистенції.
  7. Поставити на вогонь, влити вершки, прогріти.

Порада

Готовий крем-суп прикрасити листочками петрушки, покласти сухарики з білого хліба.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з аджикою й огірочками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close