Крем-супПерші страви

Крем-суп з гарбузом і куркою в мультиварці

Блюдо – вітамінний скарб, подарований самою природою. Суп швидко готується за допомогою мультиварки.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • Гарбуз 350 грамів
  • Картопля 250 грамів
  • Куряче філе 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сметана 3-4 столових ложки

Приготування:

  1. Налити в чашу мультиварки рослинну олію, обсмажити рубану ріпчасту цибулю до золотистого кольору.
  2. Гарбуз очистити і нарізати кубиками, все разом пасерувати кілька хвилин.
  3. Додати нарізану картоплю і куряче філе.
  4. Прогрівати п’ять хвилин, потім влити курячий бульйон, посолити і поперчити за смаком, варити півгодини.
  5. Перелити суп в блендер, приготувати пюре.
  6. Покласти сметану, добре перемішати.

Порада

При подачі суп прикрасити листочками петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп-пюре з плавленими сирками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close