Крем-суп з гарбузом і куркою в мультиварці

Блюдо – вітамінний скарб, подарований самою природою. Суп швидко готується за допомогою мультиварки.
Інгредієнти:
- Бульйон курячий 1 літр
- Гарбуз 350 грамів
- Картопля 250 грамів
- Куряче філе 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Сметана 3-4 столових ложки
Приготування:
- Налити в чашу мультиварки рослинну олію, обсмажити рубану ріпчасту цибулю до золотистого кольору.
- Гарбуз очистити і нарізати кубиками, все разом пасерувати кілька хвилин.
- Додати нарізану картоплю і куряче філе.
- Прогрівати п’ять хвилин, потім влити курячий бульйон, посолити і поперчити за смаком, варити півгодини.
- Перелити суп в блендер, приготувати пюре.
- Покласти сметану, добре перемішати.
Порада
При подачі суп прикрасити листочками петрушки.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп-пюре з плавленими сирками