Крем-супПерші страви

Крем-суп з білих грибів і картоплі

Корисний і ароматний суп на всі випадки життя.

Інгредієнти:

  • Гриби білі 400 грамів
  • Бульйон курячий 350 мілілітрів
  • Вершки 250 мілілітрів
  • Картопля 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Чебрець 3 гілочки
  • Часник 2 зубчики
  • Соняшникова олія 2 столові ложки
  • Зелень за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Дрібно посікти цибулю і часник.
  2. Розтопити в каструлі вершкове масло, смажити цибулю протягом п’яти хвилин, помішувати, вогонь – середній.
  3. Покласти в каструлю свіжі білі гриби, прогрівати ще п’ять хвилин.
  4. Влити курячий бульйон, закинути картоплю, додати гілочки чебрецю, довести до кипіння, варити двадцять хвилин.
  5. Зняти суп з вогню, перелити в чашу блендера, подрібнити в пюре.
  6. Каструлю знову поставити на вогонь, влити вершки, посолити.
  7. Довести страву до кипіння, варити кілька хвилин на тихому вогні.
  8. Подати до столу гарячим.

Порада

Прикрасити готовий суп обсмаженими грибами й гілочками кропу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Томатний суп пюре класичний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close