Перші стравиСупи

Картопляний суп з перловкою і копченими реберцями

Приготуйте цей смачний картопляний суп з перловкою і копченими свинячими ребрами. Суп виходить ситним і з чудовим ароматом копченостей.

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі копчені 200 грамів
  • Крупа перлова 50 грамів
  • Картопля 250 грамів
  • Цибуля ріпчаста 40 грамів
  • Морква 70 грамів
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Масло вершкове 10 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень свіжа за смаком
  • Сметана (для подачі, за бажанням) за смаком
  • Вода 2 літри

Приготування:

  1. Перлову крупу промийте і замочіть в холодній воді на 4 години.
  2. Копчені ребра ретельно вимийте і розріжте на окремі сегменти. Покладіть ребра в каструлю.
  3. Злийте воду з перлової крупи й ще раз промийте. Додайте в каструлю з ребрами.
  4. Влийте в каструлю воду, посоліть і доведіть до кипіння. Варіть на середньому вогні протягом 1 години.
  5. Цибулю очистьте і дрібно наріжте. У сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і додайте вершкове масло.
  6. Очистьте моркву і натріть на крупній тертці. Додайте в сковороду з цибулею.
  7. Обсмажте овочі на середньому вогні до готовності, приблизно 7-10 хвилин.
  8. Картоплю очистьте і наріжте брусочками.
  9. З каструлі вийміть ребра, очистьте м’ясо від кісток і наріжте довільними шматочками.
  10. Додайте картоплю і м’ясо в каструлю з перловкою, закрийте кришкою. Варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин.
  11. Додайте обсмажені овочі й варіть ще 5 хвилин.
  12. Зелень дрібно наріжте. Додайте в каструлю з супом зелень і чорний мелений перець.
  13. Зніміть з вогню і дайте настоятися протягом 10 хвилин.
  14. Картопляний суп з перловкою і копченостями готовий.
  15. Розлийте по тарілках і подавайте.
  16. За бажанням в суп можна додати сметану.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вершковий суп з куркою, ковбасою і вермішеллю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close