Перші стравиСупи

Картопляно-курячий суп з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • Вода 2 літри
  • Куряче філе 1 штука
  • Картопля 5 штук
  • Морква 1 штука
  • Сир плавлений 100 грамів
  • Олія оливкова 3 столові ложки
  • Лавровий лист 1 штука
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа за смаком

Приготування:

  1. Нарізати картоплю на невеликі кубики. Нарізати моркву на невеликі кубики. Грудку – на середні й обсмажити 7 хвилин в олії.
  2. У киплячу воду покласти кубики овочів, проварити 20 хвилин, всипати м’ясо, варити 10 хвилин.
  3. Приправити картопляно-курячий суп з плавленим сиром перцем, лавровим листом, сіллю, розмішати.
  4. Покласти в кінці варіння охолоджені сирки, порізані на кубики, розмішати до повного їх розчинення.
  5. Додати в суп дрібно посічену зелень, проварити близько 5 хвилин, зняти з плити, дати перед подачею трохи постояти під кришкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вегетаріанський морквяний суп

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close