Перші стравиХарчо

Харчо з яловичини з перловкою і солоними огірками

Корисна крупа в гострому блюді з Кавказу виглядає як не можна більш гармонійно.

Інгредієнти:

  • Яловичина 300 грамів
  • Селера 50 грамів
  • Перлова крупа ½ склянки
  • Огірки солоні 2-3 штуки
  • Картопля 2 штуки
  • Морква 1 штука
  • Часник 2-3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Соус ткемалі 1 столова ложка
  • Спеції за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Покласти яловичину в каструлю, залити водою, довести до кипіння.
  2. Варити на тихому вогні з лавровим листом, нарізаною морквою, селерою, картоплею.
  3. Через 20 хвилин після закидання овочів додати замочену перлову крупу.
  4. Варити ще годину на тихому вогні.
  5. Приготувати засмажку з нарізаної ріпчастої цибулі, ткемалі, тертих солоних огірків. Влити трохи води.
  6. Готову заправку перелити в суп, варити десять хвилин. Заправити подрібненим часником.

Порада

Готовий суп харчо можна подати зі сметаною, посипати зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Харчо на основі гострого томатного соусу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close