Перші стравиХарчо

Харчо на основі гострого томатного соусу

Грузинський суп харчо дуже жирний, гострий і пряний, готується на основі ткемалі або томатного соусу. Даний варіант приготовлений не за класичним рецептом. Суп буде помірно гострим, але аромат і смак збережеться.

Інгредієнти:

  • Баранина 200 грамів
  • Помідор 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Перець чилі 1 штука
  • Перець солодкий 1 штука
  • Олія соняшникова 1 столова ложка
  • Рис 2 жмені
  • Часник 2 зубчики
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Баранину нарізаємо шматками і обсмажуємо до появи скоринки.
  2. У цьому ж жиру, потім, будемо пасерувати цибулю і готувати соус.
  3. У киплячу воду кладемо шматки баранини, сіль і варимо м’ясо до готовності.
  4. Готуємо соус. Помідори, перець солодкий і перець чилі пропускаємо через м’ясорубку. Цибулю ріжемо і пасеруємо.
  5. У пасеровану цибулю виливаємо томат з перцем і доводимо до кипіння, пряні трави додаємо на свій смак.
  6. У киплячий бульйон насипаємо рис.
  7. Хвилин через 20 додаємо гострий томатний соус і готуємо ще пару хвилин. Після виключення кладемо в суп пропущений через прес часник.
  8. Суп подаємо гарячим, доповнивши зеленю.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close