Перші стравиСупи

Гороховий суп з копченим сиром

Гороховий суп з копченим сиром — дуже смачний і ароматний варіант класичного горохового супу з копченостями, тільки без м’яса. Замість копченостей м’ясних, ми будемо використовувати копчений адигейський сир. Його можна закоптити самостійно, а можна купити готовий в магазині. Ковбасний копчений сир теж цілком підійде.

Інгредієнти:

  • Горох 1 склянка
  • Картопля 4 штуки
  • Морква 2 штуки
  • Вода 2.5 літри
  • Помідор 3 штуки
  • Сир адигейський 200 грамів
  • Каррі 2 столові ложки

Приготування:

  1. Для початку, нам потрібно зварити бульйон і горох. У каструлю наливаємо два з половиною літри води, засипаємо промитий горох, закидаємо помідори й висипаємо 1 столову ложку Каррі. Варимо під закритою кришкою до готовності гороху, періодично знімаючи пінку з поверхні бульйону.
  2. Поки вариться горох, підготуємо овочі й засмажку. Натремо морквину на крупній тертці.
  3. Натремо копчений сир на крупній тертці. Якщо ви хочете, щоб він був помітний в супі, його можна нарізати кубиками.
  4. На сковороді в невеликій кількості олії обсмажуємо спеції, у мене це одна столова ложка Каррі, у вас можуть бути будь-які інші спеції на ваш смак.
  5. В спеціях обсмажуємо сир і моркву.
  6. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.
  7. Коли горох зварився повністю, занурюємо в каструлю картоплю і засмажку з моркви й адигейського сиру. Варимо до готовності картоплі.
  8. Я подаю такий супчик гарячим з гречаними хлібцями. Дуже смачно і неймовірно ситно.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Томатний суп з овочами й фрикадельками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close