Крем-супПерші страви

Гороховий крем-суп з куркою і селерою

Ситний білковий обід, для приготування страви можна використовувати як зелений, так і жовтий горох.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1 літр
  • Куряче філе 1 штука
  • Горох 1 склянка
  • Морква 1 штука
  • Картопля 1 штука
  • Масло вершкове 20 грамів
  • Молоко 10 мілілітрів
  • Селера 2 стебла

Приготування:

  1. Горох замочити на ніч у воді.
  2. На ранок відцідити й відварити в курячому бульйоні.
  3. Через півгодини після початку варіння додати картоплю, куряче філе, моркву, ріпчасту цибулю, трохи вершкового масла.
  4. Окремо подрібнити стебла селери за допомогою блендера, повинна вийти зелена кашка.
  5. Влити масу в суп, додати молоко.
  6. Довести до кипіння, вимкнути.
  7. Збити суп за допомогою блендера.

Порада

При подачі прикрасити суп рубаною зеленню, сухарики подати окремо.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з сиром сулугуні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close