Перші стравиСупи

Гаспачо з авокадо і зеленню

Пікантний варіант приготування гаспачо. Смак виходить трохи солодкуватим, а консистенція бархатистою і горіховий посмак.

Інгредієнти:

  • Помідори 5 штук
  • Перець солодкий червоний 1 штука
  • Авокадо 1 штука
  • Цибуля червона 1 штука
  • Селера 1 стебло
  • Вода 100 мілілітрів
  • Олія оливкова 55 мілілітрів
  • Лимонний сік 50 мілілітрів
  • Базилік 35 грамів
  • Петрушка 20 грамів
  • Мед 15 мілілітрів
  • Часник 2 зубчики
  • Перець чорний мелений
  • Сіль морська

Приготування:

  1. Блендером подрібнити очищені томати з часником і олією.
  2. На маленькі кубики порізати цибулю, селеру, перець і авокадо, перемішати з пюре.
  3. У гаспачо з авокадо і зеленню додати подрібнену петрушку, поперчити, перемішати.
  4. Прибрати його в холодне місце на кілька годин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Французький цибулевий суп з алкоголем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close